Fasaderengjøring

FASADERENGJØRING

 

Om du bare trenger en vinduspuss eller en komplett rengjøring av fasaden med oppmerking av parkeringsplassen, har vi både utstyret og kompetansen til å hjelpe deg. Vi har lang erfaring med butikkdrift, og vet hvor viktig førsteinntrykket er for kunden. Samtidig vet vi hvor lett det er å bli blind i eget hus og overse behovet for en ryddig fasade. Vi kan hjelpe deg med en gjennomgang av førsteinntrykket kunden opplever fra de parkerer bilen til de er inne i din bedrift.

 

Er du privatperson kan vi levere komplett løsninger for hus og hage. Skånsom rengjøring av alle typer fasade. Miljøvennlige produkter. Raskt og effektivt slik at du kan bruke tiden på andre ting. Ved å benytte våre løsninger vil du unngå forringelse av din eiendom.

 

Er du plaget av markering fra hund / katt har vi produkter som i de fleste tilfeller fjerner lukt umiddelbart. Vi har også ulike impregneringer som kan forhindre fremtidige luktproblemer. Utmerket produkt for bedrifter som sliter med luktproblemer rundt fasade inngangparti.

HOS OSS FÅR DU

NOEN AV VÅRE PROSJEKTER

  • Miljøvennlige produkter.
  • Moderne maskinpark med høy kapasitet.
  • Gunstige rammeavtaler.
  • Komplette løsninger.
  • Rask og kostnadseffektiv utførelse med oppfølging.

 

FØRSTEINNTRYKK

Står førsteinntrykket i stil med produktet du selger ? Ofte ser vi at dette ikke stemmer!

 

Bestill en gjennomgang av din bedrift idag ! Vi kan hjelpe deg fra A til Å.

 

Copyright © All Rights Reserved